onsdag 18. april 2012

Dette bilde er av krigens herrer i Tromsø. Når jeg var gutt ble jeg fortalt at det var en person som var til avhør hos Tyskerne som kastet seg ut av et vinduet i en bygning og ble drept i Tromsø.


I Skorpionens tegn altså i oktober og november 1944 var det krigstilstander i Tromsø da engelskmennene hadde bestemte seg for bombe det tyske hangarskipet Tirpiz som lå ved Håkøya nær Tromsø..Wilson Churchill som selv var født i Skorpionen og dette står nedskrevet astrologien, han er sikker, håndfast, fanatisme og store hevntanker bare for og nevne noe. Men det som er helt sikkert er at han ville stoppe Adolf Hitler krigsmaskin som allerede hadde bombet Hammerfest og mange steder i nord Norge.

Churchill var rask og sikker på avtrekkeren med å svare til aggresjon på Hitler,s store kjæledegge Tirpiz, da sendte han opp sende opp 29 engelske krigsfly fra Lancaster -skvadronene med 5,5 tonns bomber for å bombe slagskipet Tirpis, dette gjorde han med stor suksess. Dessverre døde det 1204 mann unge tyske soldater og 806 overlevde under dette bombeangrepet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar